Hop til hovedindholdet

KEN STORKØKKEN logo

HOUNÖ ovnkursus: tips og tricks til sous vide


Dato og tid

Torsdag d. 28. november 2019 kl. 13:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 21. november 2019 kl. 12:00

Sted

KEN STORKØKKEN Aarhus, Runetoften 15, 8210 Aarhus V KEN STORKØKKEN Aarhus
Runetoften 15
8210 Aarhus V

HOUNÖ ovnkursus: tips og tricks til sous vide


Arrangementsbeskrivelse

Bliv inspireret til, hvordan du kan tilberede sous vide ved Martin Vestergaard Sørensen.

KEN STORKØKKEN byder velkommen til en inspirerende og lærerig arbejdsdag i køkkenet. Kom og bliv klogere på, hvordan du kan bruge din ovn til sous vide tilberedning af mange forskellige fødevarer med Martin fra HOUNÖ.

Martin kom til HOUNÖ i 2015 fra Restaurant Frederikshøj i Aarhus; her var han og resten af kokketeamet med til at bringe en Michelin-stjerne til restauranten.

Martin har mange års erfaring med ovntilberedning, hvilket vil komme dig til gode; han er altid parat til at hjælpe og svare på spørgsmål om HOUNÖ og ovntilberedning. Han vil udvide din horisont for hvad, der kan laves i en ovn – og give dig inspiration til, hvordan ovntilberedning kan lette hverdagen i dit køkken.

Deltagergebyr: Gratis for 2 kursister fra samme køkken, herefter er prisen kr. 995,- pr. person.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >