Indlæser
Neurogastronomi v. Rasmus Bredahl
Dato og tid
Tirsdag d. 21. februar 2017 kl. 14:00 til 17:00
Tilmeldingsfrist
Mandag d. 13. februar 2017 kl. 13:00
Sted
KEN STORKØKKEN Aarhus,
Runetoften 15,
8210 Aarhus V
KEN STORKØKKEN Aarhus
Runetoften 15
8210 Aarhus V
Neurogastronomi v. Rasmus Bredahl
Arrangementsbeskrivelse
21.02.2017
Manipuler sanserne ved servering af et måltid
Glassets farve ændrer opfattelsen af smagen
Forskningen i hvordan mennesker opfatter smag, neurogastronomi, har for alvor taget fart i de seneste år, og viser bl.a. at følgende tricks virker, når man vil prøve at gøre lidt ekstra for smagsoplevelsen:
- Saftens smag opfattes sødere, hvis den serveres i et rødt glas.
- Hvide, runde tallerkener fremhæver det søde i en ret, mens den salte smag opleves mere dominerende på sorte, firkantede tallerkener.
- Madens smag opfattes generelt bedre, hvis den spises med tungt bestik og akkompagneres af musik, der er afstemt til forholdene.
- En råvare i en fast konsistens og kantet form opfattes sundere end en blød, rund madvare.
- Det visuelle har også stor betydning - en flot og indbydende anretning kan forbedre vores opfattelse af madens smag.
KEN storkøkken inviterer, i samarbejde med madkonsulent og neurogastronomi-entusiast Rasmus Bredahl og vores egen inspirationskok Casper Bøgeskov, til et arrangement med fokus på sansemanipulering igennem gastronomi. Rasmus vil guide dig igennem dette højaktuelle emne, og løfte sløret for neurogastronomiske tips og tricks, som du dagligt kan bruge i køkkenet.
Arrangement: Neurogastronomi med Rasmus Bredahl
Dato: 21. februar 2017
Tid: 14.00 - 17.00
Sted: KEN storkøkken
Runetoften 15-17
8210 Aarhus V
Tilmeldingsfrist: 13. februar 2017
Deltagergebyr: 495,- excl moms
Find vej til arrangementet
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >