Hop til hovedindholdet

KEN STORKØKKEN logo

Fremtidens fødevarer – tang, insekter og vilde urter!


Dato og tid

Torsdag d. 19. april 2018 kl. 14:00 til 17:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 17. april 2018 kl. 20:00

Sted

KEN STORKØKKEN Aarhus, Runetoften 15, 8210 Aarhus V KEN STORKØKKEN Aarhus
Runetoften 15
8210 Aarhus V

Fremtidens fødevarer – tang, insekter og vilde urter!


Arrangementsbeskrivelse

Har du mod på en udfordring? Vil du være klogere på nogle af de madtrends, der rører sig lige nu? Og vil du lære at anvende nye spændende fødevarer, som du kan imponere dine gæster med? Så skynd dig at tilmelde dig kurset, og vær med til en eftermiddag i fremtidens tegn.

På kurset vil vi udfordre den traditionelle tankegang omkring madlavning og fødevarer, og vi vil rykke grænserne for, hvad der kan laves til en spændende madoplevelse. Har du f.eks. tænkt over, om man kan lave lækker mad af larver, om en græshoppe kan være en delikatesse, hvad man kan bruge havets grøntsag tang til, eller hvordan du implementerer vilde urter i din madlavning?

Kurset vil foregå som en workshop, og du vil sammen med KEN STORKØKKENs inspirationskok Liselotte Kira Gregers Andersen lave en flot og inspirerende fremtidsbuffet. Når buffeten er lavet vil vi sammen dele viden og idéer og selvfølgelig også smage på buffeten. Du vil gå hjem fra kurset fyldt op med masser af inspiration og nye opskrifter til dit køkken.

Vi glæder os til at se dig!

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >