Indlæser
Tilbage til en gammel kending: Indmad
Dato og tid
Torsdag d. 11. oktober 2018 kl. 14:00 til 17:00
Tilmeldingsfrist
Onsdag d. 26. september 2018 kl. 14:00
Sted
KEN STORKØKKEN Aarhus,
Runetoften 15,
8210 Aarhus V
KEN STORKØKKEN Aarhus
Runetoften 15
8210 Aarhus V
Tilbage til en gammel kending: Indmad
Arrangementsbeskrivelse
Sandt at sige er indmad de seneste år blevet mere og mere populært rundt omkring i danske køkkener. Dette skyldes blandt andet, at indmad er en billig spise, der ikke blot har en høj smagskvalitet; indmad har også en høj næringsværdi. Denne trend vil vi gerne udvide til de resterende danske køkkener, hvad end det er restauranten eller kantinen.
Derfor vil vi gerne byde dig velkommen til nogle lærerige og spændende timer i køkkenet, hvor du vil få gode fif og råd om, hvordan du kan tilberede indmad på en sådan måde, at det både er velsmagende og indbydende, mens du på samme tid udnytter råvarerne fuldt ud.
Dagens værter vil være kok Simon Philipsen, som er stifter af Simons kogeskole, og Stina Callesen, der er stifter af webshoppen Mevino. For begge er bæredygtighed, økologi og økonomi af høj prioritering.
På kurset vil der derfor kun blive brugt økologiske og biodynamiske råvarer af den bedste kvalitet. Simon vil bevise, at med indmad kan der skabes nye, spændende smagseventyr. Alle mennesker kan nemlig spise indmad med stort velbehag, hvis det er tilberedt med omhu. På kurset vil du derfor lære at håndtere og tilberede indmaden, så den virkelig smager godt. Som prikken over i’et vil Stina afholde en vinsmagning med bæredygtige og økologiske vine, der er nøje udvalgt fra Europas bedste områder.
Så er du frisk på at lære en masse nyt om indmadens mange muligheder, så skynd dig at tilmelde dig dette arrangement. Vi glæder os til at se dig!
Find vej til arrangementet
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >