
Indlæser
Mandag d. 12. november 2018 kl. 14:00 til 17:00
Søndag d. 11. november 2018 kl. 23:00
KEN STORKØKKEN Aarhus,
Runetoften 15,
8210 Aarhus V
KEN STORKØKKEN Aarhus
Runetoften 15
8210 Aarhus V
Chefkonditor, Klaus Græsborg, og kok, Wassim Hallal, ved Restaurant Frederikshøj og F-Høj afholder konditorkurser i november og december i demokøkkenet hos KEN STORKØKKEN.
Her vil du i kursets første del blandt andet blive klogere på fremstilling og forædling af den bedste chokolade. Kursets anden del vil lægge vægt på mere generel integrering af chokolade i dit køkken – i iscremer, kager og andre lækre desserter.
Kan du kende den ægte være, når du smager den?
Kurset byder også på en chokoladesmagning, hvor du kan blive klogere på, om du kan smage forskel på den ægte vare og uægte chokolade. Du vil få fingrene i hjemmelavet konfekture og fyldte chokolader, så du kan gå hjem med en masse inspiration til årets produktion af julekonfekt.
Kurset består af to dele – et grundforløb og en uddybende overbygning
Grundforløb: D. 12/11 fra 14-17
Overbygning: D. 19/11 fra 14-17
De to dele, á tre timer, afholdes altså med en uges mellemrum og kursets samlede pris er 1.190,-.
Vi glæder os til at se dig!
OBS Kurset afholdes også i december
Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >