Hop til hovedindholdet

KEN STORKØKKEN logo

Brødkursus: Bag brød med de gamle kornsorter


Dato og tid

Torsdag d. 21. februar 2019 kl. 14:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 14. februar 2019 kl. 12:00

Sted

KEN STORKØKKEN Aarhus, Runetoften 15, 8210 Aarhus V KEN STORKØKKEN Aarhus
Runetoften 15
8210 Aarhus V

Brødkursus: Bag brød med de gamle kornsorter


Arrangementsbeskrivelse

 Er der noget bedre end lækkert, hjemmebagt brød, der ikke bare dufter godt i hele køkkenet, men som også smager af noget? Hvis du spørger os, så smager brød, der er lavet med gode råvarer og omhu bare bedst.

 

Derfor inviterer vi dig til en lærerig, inspirerende og ikke mindst hyggelig eftermiddag i demokøkkenet hos KEN STORKØKKEN, hvor brødet vil være i fokus. Kurset vil blive afholdt af vores dygtige inspirationskok, Liselotte Kira Gregers Andersen. Ønsker du at vide mere om Liselotte, kan du læse mere her.

 

Kurset vil foregå som en workshop, hvor du selv får lov til at få fingrene i bolledejen, og Liselotte vil guide dig til, hvordan du bager et godt brød med de gode, gamle korn- og melsorter blandt andet emmer, purpurhvede og svedjerug. Inspirationen til kurset har sit afsæt i sparring med ildsjælen Jørn Ussing Larsen fra den danske kornproducent Aurion, hvis produkter alle er økologiske og biodynamiske.

 

Til kurset vil der blive bagt flere slags brød, såsom rugbrød, boller, knækbrød og andre lækkerier til buffeten. Brødet du bager, er du selvfølgelig velkommen til at tage med hjem. Du får desuden også din egen surdej med hjem, så du kan eksperimentere videre i dit eget køkken.

 

Så hvis du står og mangler inspiration til, hvilket brød du skal servere i din buffet, i kantinen eller i restauranten, så skynd dig og tilmelde dig dette kursus.

 

Vi glæder os til at se dig!

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >